Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Del 27 de juny al 8 de juliol torna l’Arqueocasal d’Olèrdola, per a joves de 12 a 14 anys

Inscripcions fins el 15 de juny, amb descomptes per inscripció anticipada fins el 6 de juny. Reunió informativa dimecres 8 de juny, a les 19.30h a l’edifici de Correus de Moja

dimarts 31 maig 2022

Del 27 de juny al 8 de juliol torna l’Arqueocasal d’Olèrdola, una activitat d’estiu que permet a joves d’entre 12 i 14 anys poder fer d’arqueòlegs en una campanya d’excavacions amb el guiatge d’arqueòlegs professionals. Es realitzarà al Pla dels Albats, a l’exterior del recinte del Conjunt monumental d’Olèrdola, en horari de 8 a 13 hores. Les inscripcions estan obertes fins el 15 de juny i si es formalitzen fins el 6 de juny s’aplicarà un descompte en el preu. Per presentar l’Arqueocasal 2022 s’ha convocat una reunió informativa el proper dimecres 8 de juny, a les 19:30h, a l’Edifici municipal de Correus, a la plaça de l’Església de Moja.

Núria Molist, responsable de la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia, destaca que aquest Casal permet als joves participants introduir-se de manera pràctica i amena al món de l’arqueologia.(àudio)

Una de les característiques que distingeixen l’Arqueocasal respecte altres ofertes de lleure per a joves durant l’estiu és que aquesta activitat permetrà als participants passar uns dies treballant amb arqueòlegs de veritat, investigant i esbrinant què era el Pla dels Albats i què s’amaga darrera aquest nom. Molist indica que aquest 2022 es continuarà descobrint com eren els cellers de vi de fa mil anys, així com les sitges d’emmagatzematge de cereals.(àudio)

L’objectiu és que els joves s’ho passin bé de la mà d’una disciplina que és “un apassionant món de descobriment”.(àudio)

La inscripció per setmana té un preu de 85€, mentre que si es fa inscripció anticipada serà de 75€ . Per dues setmanes el preu és de 150€ o de 130€. La fitxa d’inscripció es pot presentar a l’Ajuntament d’Olèrdola, en horari de 10 a 13.h, o bé a Tríade Serveis Culturals, de 8 a 13 hores. També es pot presentar al correu electrònic info@triadecultural.com . Per més informació es pot trucar al telèfon 93 817 28 68

L’Arqueocasal l’organitza Tríade Serveis Culturals, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola, el Museu d’Arqueologia de Catalunya , la Diputació de Barcelona i la Universitat de Barcelona.

 Díptic amb la fitxa d'inscripció

 

Document Actions