Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Del 5 al 13 de desembre es podrà fer la cursa i caminada de muntanya semivirtual “Spartan Running” a benefici de la Marató de TV3

L’organització comprovarà el temps de cada participant amb les dades recollides en aplicacions mòbils de seguiment de l’activitat física

dimecres 25 novembre 2020

 

La tercera edició de la cursa i caminada de muntanya “Spartan Running” s’ha adaptat a la situació sanitària del país i passa a celebrar-se de manera semivirtual. Dins dels actes promoguts per “Olèrdola per La Marató”, manté el seu caràcter solidari, amb el propòsit de recaptar fons per a La Marató de TV3.

Els participants podran fer el recorregut entre el dissabte 5 de desembre a les 00:00 h i el diumenge dia 13 de desembre a les 15:00 h. El circuit és de 10 km, amb sortida i arribada des de Sant Miquel d’Olèrdola i estarà marcat durant aquests dies.

Els participants que vulguin optar a premi i incloure el seu registre en la classificació general, hauran de gravar la seva cursa amb qualsevol app ( com Wikiloc, Endomondo, Strava, Garmin, Suunto o Relieve), per poder justificar el seu temps i que el  recorregut sigui idèntic al que té marcat l’organització. El preu d’inscripció és obert a la voluntat del participant, tenint en compte que l’import mínim és de 7 €. Les inscripcions es podran realitzar fins el mateix dia 13 de desembre a les 12:00h, 3 hores abans de que finalitzi el termini de participació. Només es tindran en compte els temps dels atletes que prèviament s’hagin inscrit i es pot fer el recorregut tantes vegades i dies com es vulguin, tenint en compte que només s’admetrà un únic registre per atleta.

Un dels integrants de la comissió organitzadora de la cursa “Spartan Running”, Josep Lluís Acedo, resumia alguns dels aspectes més important d’aquest funcionament excepcional, destacant que els participants hauran de fer arribar a l’organització les dades de la cursa que hagin fet, extretes d’alguna d’aquestes app, amb un enllaç o captura de pantalla.(àudio)

La sortida i arribada serà davant del local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola, confluència del carrer Josep Tarradellas amb Rossend Montané, on hi haurà una línia blanca pintada al terra. Les inscripcions es realitzaran enviant un correu a l’ adreça infospartanrunning@gmail.com. En aquest correu s’haurà de fer constar el  nom, cognoms, telèfon de contacte, DNI i el justificant de l’ingrés al compte ES35 0182 1683 4402 0045 1338.

Un cop rebut el correu i el justificant de pagament, l’organització confirmarà la seva recepció.

En el reglament de la cursa s’especifica que els inscrits a la cursa participen voluntàriament i sota la seva responsabilitat en la competició. Per aquest motiu, l’organització, l’Ajuntament, els col·laboradors, els patrocinadors i els altres participants resten lliures de qualsevol responsabilitat civil. No hi haurà cap mena d’assegurança de responsabilitat civil, ni del corredor. Jordi Álvarez , un altre dels integrants de l’organització, ho recordava.(àudio)

Els tres primers classificats femení i masculí de la cursa sense distinció d’edat tindran premi,  atès que es vol destinar el màxim d’esforços a l’objectiu de recaptar el màxim possible per a la Marató.

Òscar Bujaldón, integrant de l’organització de la cursa, posava l’accent en les àmplies possibilitats de participació que permet aquest format “semivirtual”.(àudio)

Si les condicions sanitàries ho permeten, l´entrega de premis es realitzarà el dimarts, dia 15 de desembre a les 20 h al local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista als organitzadors de l'Spartan Running, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions