Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Des d’aquest dilluns resten obertes les preinscripcions a les escoles bressol d’Olèrdola

Fins divendres 17 de maig, la documentació s’haurà de lliurar a l’escola que es sol·liciti com a primera opció

dilluns 06 maig 2013

Durant dues setmanes, des d’aquest dilluns 6 de maig i fins el proper divendres dia 17, resta obert el període de preinscripcions per al curs que ve a les escoles bressol municipals d’Olèrdola. Com a conseqüència de l’externalització de la gestió del servei, la principal novetat d’aquest any en aquest període és que la documentació les famílies l’hauran de lliurar a l’escola se sol·liciti com a primera opció, i no pas a l’ajuntament con es feia fins ara. Núria Baqués, directora de les escoles bressol, recordava que a l’escola bressol Gotims de Moja la documentació es podrà portar en horari de 8:30 a 9:30; mentre que a l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta serà de 15:00 a 16:00. (àudio)

La previsió, tal i com ha passat aquests darrers anys, és que tota la demanda es pugui acabar atenent. (àudio)

Núria Baqués indica que la crisi no s’ha notat especialment en la xifra d’infants matriculats en les llars d’infants, per bé que sí que s’ha registrat que durant el curs s’han anat afegit infants.(àudio)

L’imprès per formalitzar la preinscripció es pot trobar a la web de l’Ajuntament d’Olèrdola i a les mateixes escoles bressol. Caldrà portar fotocòpies del dni dels pares, del llibre de família, de la targeta sanitària i de la cartilla de vacunacions.

Escolta l'entrevista a Núria Baqués, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions