Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Des d’aquest dimarts, 8 equips juguen a Moja la 22a edició del Torneig de futbol sala Jordi Milà

El torneig és de caràcter solidari i la jornada de cloenda s’ha programat dissabte, a partir de les 18:30
El primer partit del torneig el disputaven "Parma Tic" i "Shalcke te meto"
El primer partit del torneig el disputaven "Parma Tic" i "Shalcke te meto"

dimecres 17 juliol 2013

Aquest dimarts a la nit s’ha disputat, a la pista poliesportiva de Moja, la primera de les jornades del torneig Jordi Milà de futbol sala. Aquesta cita que vincula esport i solidaritat arriba a la seva 22a edició mantenint els propòsits fundacionals: reunir-se per donar recolzament a un veí del poble, amb el futbol sala com a pretext.

El model organitzatiu del torneig no varia respecte l’edició de l’any passat. El torneig el disputen 8 equips i hi hauran partits de lligueta fins divendres, en horari de 9 de la nit a dos quarts d’onze. Dissabte s’han programat els partits que acabaran de definir el quadre classificatori final, amb els creuaments d’equips dels dos grups. Joan Rivas, integrant de l’organització, explicava que amb algun lògic relleu per veterania, la majoria d’equips repeteixen.(àudio)

Els equips que juguen aquesta torneig són el Parma Tic, el “Shalcke te meto”, Obres i reformes, Festucs, Famons, Lokal, Futbol Sala Moja i Bàsic 04. La pràctica totalitat són jugadors d’Olèrdola o bé que juguen o han jugat amb equips del municipi. Joan Rivas recordava que el propòsit del torneig és solidari i indicava que els diners que s’obtinguin es lliuraran a la Fundació l’Espiga, de la qual Jordi Milà n’és membre.(àudio)

Com cada any, el torneig ofereix servei de bar a la pista poliesportiva. I és que, tal i com indica Rivas, el futbol és l’excusa per reunir-se.(àudio)

La final es preveu jugar a dos quarts de 9 del vespre de dissabte. Després es farà el sopar de germanor entre jugadors, organitzadors i aquells veïns del poble que s’hi vulguin afegir.

Escolta l'entrevista a Joan Rivas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions