Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Des d’aquest dimarts i fins dissabte es disputa a Moja el torneig Jordi Milà de futbol sala

Arriba a la 24a edició i els partits es juguen a la pista poliesportiva, a partir de les 9 de la nit

dilluns 13 juliol 2015

Un any més, i ja en van 24, a Moja es disputa el torneig de futbol sala Jordi Milà. El format de competició no registra canvis importants respecte les darreres edicions. Els partits es juguen des d’aquest dimarts i fins dissabte, a partir de les 9 de la nit, a la pista poliesportiva de Moja. Els vuit equips participants es distribueixen en dos grups. En funció de les classificacions, es fixen els emparellaments entre equips dels dos grups i es juguen els partits finals el dissabte per establir la posició definitiva. Un dels organitzadors del torneig, Joan Rivas, indicava que l’activitat manté la seva essència d’oferir un torneig popular durant aquests dies previs a la Festa Major.(àudio)

Tal i com ha estat norma en aquest torneig, el dissabte la competició finalitza amb un sopar de germanor.(àudio)

Els diners recaptats amb el servei de bar i les aportacions dels col·laboradors es destinen a la Fundació l’Espiga, de la qual n’és membre Jordi Milà, el veí de Moja a qui va dedicat el torneig.(àudio)

El torneig el van impulsar els amics de Jordi Milà. Amb el pas dels anys, l’activitat s’ha anat mantenint gràcies al relleu que s’ha produït en diverses ocasions al capdavant de l’organització del torneig.

 

 

Document Actions