Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Des d’aquest dissabte i fins dilluns Impulsem Olèrdola convoca cinc actes de presentació de la seva candidatura

Dissabte al migdia a Daltmar i a la tarda a Sant Pere Molanta; diumenge al migdia a Moja i a la tarda a Can Trabal; i dilluns 1 de maig al migdia a Sant Miquel

divendres 28 abril 2023

 

La candidatura d’Impulsem Olèrdola convoca, des d’aquest dissabte i fins dilluns festiu 1 de maig, cinc actes de presentació de la llista que aquesta formació política presenta per a les properes eleccions municipals del 28 de maig.

Dissabte s’han convocat dos d’aquests actes: a les 12.00h a la Zona Esportiva de Daltmar i a les 18.00h a la plaça Bosquina de Sant Pere Molanta.

Diumenge convocaran dos actes més de presentació: a les 12.00h a la rambla Catalunya de Moja i a les 18.00h a la Zona Esportiva de Can Trabal

I aprofitant que dilluns és festiu, el cinquè i darrer dels actes d’aquesta roda de presentacions al municipi es convoca a Sant Miquel d’Olèrdola, a les 12.00h, a la plaça de l’Església.

Des d’Impulsem Olèrdola s’indica que amb aquests actes públics, oberts a tota ciutadania,“volem presentar-vos qui som i mostrar-vos la nostra força per treballar pel municipi d'Olèrdola. També ens agradarà escoltar les vostres demandes i opinions”

Document Actions