Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Des d’aquest divendres a la tarda es podrà veure l’exposició de l’Associació Fotogràfica de Moja

La mostra s’exposa al Local Nou de Moja i la integren 27 imatges captades per 27 socis diferents
L'exposició es fa per tercer any consecutiu
L'exposició es fa per tercer any consecutiu

dijous 25 juliol 2013

Dins dels actes de la Festa Major de Moja, aquest divendres a les 5 de la tarda s’inaugura la 3a exposició de l’Associació Fotogràfica de Moja(AFM). La mostra es podrà veure a l’interior del bar del Local Nou de Moja, durant els dies d’obertura de “La Cassoleta de Sant Jaume” aquesta Festa Major.

Ignasi Blanca, president de l’AFM, explica que la mostra la integren 27 imatges captades per 27 socis diferents de l’entitat. Hi ha temàtiques i tècniques diferents i el visitant es pot fer una idea del treball i nivell dels socis d’aquesta activa entitat fotogràfica.(àudio)

Tot i que l’exposició es munta per tercer any consecutiu dins de la Festa Major, un nou sistema de suports permet que l’interior del bar pugui ser gairebé espai d’exposicions permanent. Per això aquesta mostra es podrà veure en les properes setmanes, més enllà dels dies de la Festa Major de Moja.(àudio)

Per formar l’exposició s’ha demanat a cada soci que presenti tres de les imatges que ha captat, entre les quals la resta de companys de l’AFM en triava una. La majoria de socis han respost a la crida i això permet que l’exposició sigui un bon i plural aparador de l’AFM.

Escolta l'entrevista a Ignasi Blanca, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions