Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja es pot votar entre 8 propostes per decidir el nom de la nova plaça de Sant Pere Molanta

Els noms: Palau Moranta, Anna Gallego, de la Vinya, Pàmpol, Plana Rodona, Jordi Petit, Muriel Casals i Llar d’Infants

divendres 25 novembre 2016

Des de les 10 del matí d’aquest divendres 25 de novembre i fins les 10 del matí del dilluns 5 de desembre, els veïns de Sant Pere Molanta majors de 18 anys poden votar per decidir el nom de la nova plaça de Sant Pere Molanta, urbanitzada al carrer Llevant. L’elecció l’hauran de fer entre les 8 propostes de noms presentades en la primera fase de participació, realitzada del 7 al 16 de novembre. Són els nom de Palau Moranta, Anna Gallego, de la Vinya, Pàmpol, Plana Rodona, Jordi Petit, Muriel Casals i plaça de la Llar d’Infants.

El funcionament de la fase de votacions per a triar al nom de la plaça entre les propostes és el mateix que en la fase propositiva. A partir d’aquest divendres hi ha un enllaç des de la web de l’Ajuntament que permet accedir a un formulari per a votar. I votar és molt simple. Només cal posar nom, dni i edat. Si es vol, es podrà indicar una adreça de correu electrònic, en cas de desitjar rebre el detall del seguiment del procés.

Tal i com va passar en la fase de propostes, en aquesta de votacions també s’han fixat dues sessions presencials per a qui necessiti assessorament per votar per internet. Seran divendres 25 i  dimarts 29 , al Centre Cívic Gatzara, en horari de 5 a 8 del vespre.

Document Actions