Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Des d’aquest divendres i fins el 23 de maig la Marató Viquet permet visitar gratuïtament 5 espais patrimonials de la cultura del vi al Penedès

Inclou la visita a la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia. Qui finalitzi la Marató dins el termini obtindrà un obsequi

divendres 14 maig 2021

 

La Marató Viquet t'ofereix 9 dies, des d'aquest divendres 15 al diumenge 23 de maig,  per visitar de franc els cinc equipaments patrimonials del vi al Penedès.

 Funcionament de la #MaratóViquet:


Es pot aconseguir el passaport de la #Marató Viquet online. En el primer equipament que es visiti, l’usuari rebrà un desplegable amb informació dels cinc establiments a visitar, així com un mapa amb la seva localització.
L’usuari disposa de NOMÉS nou dies, del 15 al 23 de maig ambos inclosos, per visitar tots els establiments de franc.
A mesura que el públic visiti els diferents espais el seu passaport s’anirà segellant fins a completar la ruta.
L’ordre de visita és indiferent, però cal fer reserva prèvia als establiments participants per tal de garantir la plaça.
Si es completa la proposta en el termini establert cada visitant obtindrà un obsequi ben especial: una ampolla de vi, cava o malvasia del municipi, i entrades i descomptes a activitats programades pels espais organitzadors.

Viquet. Els orígens del vi i el cava és una proposta de descoberta de la riquesa cultural i patrimonial al voltant de la vinya, el vi i el cava del Penedès.

Aquest pac conjunt permet visitar  : 

Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges, el Centre d’Interpretació del Cava La Fassina de Sant Sadurní d’Anoia, el Centre d’Interpretació DO-Vinífera d’Avinyonet del Penedèsel Museu d’Arqueologia de Catalunya-Olèrdola i el VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

 

Document Actions