Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Des de dijous i fins diumenge Sant Miquel d’Olèrdola està de Festa Major

Fins a quatre cites amb pirotècnia: traca d’inici, “mascletà” el divendres, piromusical el dissabte i castell de focs de cloenda

dimecres 10 octubre 2018

Les activitats d’aquest  dijous començaran a dos quarts de 10 de la nit, amb la traca d’inici de la Festa Major, per a seguir amb la botifarrada i el karaoke.

Per divendres es preparen jocs i vermut infantil pel matí , a partir de les 10.30h;  i a la tarda mascletà  a les 17.00h i cinema per a tots els públics a continuació. A dos quarts de 8 del vespre, la imatge de Sant Miquel es porta a l’Ajuntament i a les 10 es retrà homenatge a Josep Anton Tubella, per a donar pas al pregó de Núria Carrasco i al ball de nit amb “Veneno en la Piel”.

De dissabte destaca l’animació infantil i el passeig amb ponis que es farà durant la tarda al camp de futbol, a partir de les 5. Abans, durant el matí, s’haurà fet sardinada, torneig de tenis taula, jocs amb consoles i jocs tradicionals.  A les 9 de la nit es podrà gaudir d’un “piromusical”, per seguir amb un sopar de carmanyola i ball amb l’orquestra Magma.

Diumenge al migdia toca cercavila i entrada del sant de nou a l’església, amb exhibició dels balls de tot el municipi. Per tancar la festa, a les 5 de la tarda, es podran jugar a jocs de taula i a les 8 del vespre des llençarà el castell de focs de cloenda. I és que la d’aquest 2018 serà una festa amb molta pirotècnia a Sant Miquel. Comença amb una traca, divendres hi ha “mascletà”, dissabte piromusical i diumenge castell de focs

Document Actions