Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Descobreix com funcionava l’única tintoreria i adoberia documentada al món ibèric

És la proposta que s’inclou a Olèrdola dins del 14è cap de setmana ibèric, programat aquest cap de setmana

dilluns 29 setembre 2014

La seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia de Catalunya és un dels 16 jaciments catalans que aquest cap de setmana participaran en la 14a edició del cap de setmana ibèric. Enguany la programació té com a eix temàtic “La dona al món ibèric” i inclou activitats ben diverses en els jaciments. En el cas d’Olèrdola s’ha programat el taller experimental “Fem teixits a la tintoreria d’Olèrdola”. Xavier Fernández, informador del MAC, recordava que dissabte i diumenge l’entrada al jaciment serà gratuïta.(àudio)

Des de les 11 a les 2 de la tarda de dissabte i diumenge s’han programat visites guiades i el taller. El taller es preveu fer a dos quarts de 12 i a dos quarts d’una. L’activitat aprofita que a Olèrdola hi ha l’única tintoreria i adoberia documentada al món ibèric.(àudio)

Com és habitual, també en el cas de les activitats del cap de setmana ibèric, els tallers compten amb la implicació de l’empresa de serveis culturals Tríade, encarregats de la programació al Parc d’Olèrdola.(àudio)

Si voleu conèixer tots els detalls de la Ruta dels Ibers, amb la programació del 14è cap de setmana ibèric, podeu consultar la web www.mac.cat

Document Actions