Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Desplaçament des d’Olèrdola a Barcelona per anar a veure l’espectacle Ozom del mag Lari

La sortida s’ha programat el proper dijous 11 de febrer i les inscripcions es poden fer fins el dilluns 25 de gener

dimecres 13 gener 2016

L’Ajuntament d’Olèrdola convoca, pel proper dijous 11 de febrer, una sortida a Barcelona per a veure l’espectacle “Ozom” del mag Lari. Les places són limitades i les inscripcions, al preu de 25 euros,es poden fer fins el proper dilluns 25 de gener al correu electrònic mulinaripm@gmail.com o bé al telèfon 93 890 35 02. El preu inclou l’entrada a l’espectacle i el desplaçament en autocar. La sortida s’ha previst  a les 18:30 hores des de Sant Miquel, davant de l’Ajuntament.

Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, indicava que en aquesta ocasió l’Ajuntament havia optat per oferir als veïns una sortida diferent, amb un espectacle ple d’entreteniment i per a tothom.(àudio)

La inscripció es limita a 35 places i per això les persones interessades han de comunicar-ho el més aviat possible si no volen perdre’s aquesta oportunitat d’anar a veure còmodament l’espectacle.(àudio)

En altres ocasions, la programació de sortides culturals havia sorgit del Club de Lectura. En aquest cas la iniciativa ha estat de la regidoria de cultura, que va decantar-se per convocar una sortida diferent a les que s’han viscut els darrers anys.(àudio)

A Ozom el mag Lari mira de sorprendre no només amb els jocs de mans, sinó també amb tot l’il·lusionisme del teatre, perquè aquesta vegada aposta per un plantejament teatral diferent. I és que Ozom transporta al públic a un festival de màgia on actuen quatre il·lusionistes que han estat referents mundials en algun moment o altre de la història de la màgia. Ozom també vol ser un homenatge als grans mags que han convertit l’il·lusionisme en un art admirat al llarg dels segles.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions