Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 9 de gener reobrirà l’aula de nadons de l’escola bressol Gotims de Moja

Un cop oberta es podrà acollir nova matrícula durant el que resti de curs

dimarts 20 desembre 2016

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola, en sessió celebrada aquest dilluns, ha acordat modificar el contracte d’adjudicació del servei d’escoles bressol del municipi per a contemplar-hi la reobertura de l’aula de nadons a l’escola bressol Gotims de Moja.

L’aula de nadons acull a infants a partir de les 16 setmanes i es reobrirà a Olèrdola després d’estar un curs i un trimestre tancada per falta de demanda. Atenent una petició de diferents famílies del municipi, aquest mes de novembre es va fer una preinscripció extraordinària després de comprovar que alguns infants que haguessin estat inscrits havien acabat de nèixer el setembre i llavors no reunien  el requisit d’edat per estar a l’escola bressol.

L’empresa que gestiona el servei ja ha rebut 5 sol·licituds de matrícula per l’aula de nadons, que era la xifra mínima establerta per a obrir de nou l’aula. I ara el govern municipal ha donat llum verda al canvi de contracte que recull aquesta reobertura del serveu, tal i com explica la regidora d’escoles bressol de l’Ajuntament d’Olèrdola, Eva Ruiz.(àudio)

La regidora posa l’accent en què reobrir l’aula de nadons és un fet important pel municipi perquè contribueix a fidelitzar l’escolarització dels infants a Olèrdola.(àudio)

Des de l’Ajuntament també s’assenyala que , un cop oberta, l’aula pot anar incorporant durant el curs noves matriculacions d’infants que tinguin més de 16 setmanes.(àudio)

Per a fer possible aquesta reobertura, Eva Ruiz ha indicat que ha calgut la suma de la voluntat de famílies,  empresa adjudicatària i de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Eva Ruiz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions