Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Després de la positiva experiència de la Festa Major, l’Associació de Veïns anuncia que seguirà organitzant les festes a Daltmar

Es mostren satisfetes i orgulloses per la gran resposta rebuda i per haver evitat que Daltmar es quedés sense Festa Major
Jéssica Garcia, Eva álvarez i Ascen Torres
Jéssica Garcia, Eva álvarez i Ascen Torres

divendres 11 agost 2023

Orgulloses i satisfetes pel treball fet. Així se senten les integrants de l’Associació de Veïns i les persones que han col·laborat en fer possible la Festa Major de Daltmar d’aquest 2023. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, dues de les integrants de la junta de l'Associació de Veïns, l’Ascen Torres i l’Eva Álvarez,  i la col·laboradora Jéssica Garcia, coincidien en oferir una valoració satisfactòria de la Festa Major per l’elevada participació, la implicació dels veïns i els positius comentaris recollits, també entre visitants provinents d’altres municipis.(àudio)

Si organitzar una Festa Major ja és de per si tot un repte, el mèrit s’incrementa si s’ha hagut de preparar a contrarellotge i en un marge de temps molt limitat. Amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, l’Associació de Veïns va assumir aquesta tasca “per amor a Daltmar” i per evitar que Daltmar es quedés sense Festa Major un cop l’anterior grup  de persones que van impulsar la festa en els darrers anys va decidir no fer-ho, a molt pocs dies d’iniciar-se la Festa Major. (àudio)

La Festa Major ha prioritzat les propostes adreçades als infants i ha inclòs actes de diversos estils musicals. Aquest 2023 no han tingut suficient temps per organitzar-ho, però des de l’Associació de Veïns ja anuncien que per l’any que ve preveuen recuperar la festa de “play backs” amb veïns de totes les edats actuant. I és que des de l’entitat ja s’ha anuncia que assumeixen el compromís de seguir organitzant les festes a Daltmar. No només la Festa Major, sinó també els activitats de Nadal i altres que puguin anar sorgint.(àudio)

Ascen Torres, Eva Álvarez i Jéssica Garcia, juntament amb Fer Valente, han format part del nucli promotor que ha coordinat la Festa Major, amb el suport i la col·laboració de veïns i veïnes que han volgut fer la seva contribució per a garantir que Daltmar no es quedava sense Festa Major.

Escolta l’entrevista a Ascen Torres, Eva Álvarez i Jéssica Garcia, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions