Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Després de les obres prèvies de soterrament de la línia elèctrica, aquest dimecres comencen els treballs de construcció del camí de vianants entre Sant Pere Molanta i el barri Ferran

Durant els primers dies es tallarà el trànsit en el camí que va a la masia de Can Torrents.El tall en aquest moment inicial de les obres no afectarà l’actual camí que uneix el poble de Sant Pere Molanta i el barri Ferran
Imatge de l'inici dels treballs de soterrament de la línia elèctrica
Imatge de l'inici dels treballs de soterrament de la línia elèctrica

dimarts 01 desembre 2020

 

Després de realitzar-se treballs previs de soterrament de la línia elèctrica, aquest dimecres es preveu que comencin les obres de construcció del camí de vianants entre el poble de Sant Pere Molanta i el barri de Ferran.

Durant els primers dies, i mentre no soterrin la línia de baixa tensió, les obres afectaran principalment al barri de Ferran i suposarà el tall de trànsit en el camí que va cap a la masia de Can Torrents. El tall en aquest moment inicial de les obres no afectarà l’actual camí que uneix el poble de Sant Pere Molanta i el barri Ferran.

Les obres  tenen un termini d’execució de 4 mesos i van ser adjudicades per prop de 109.000 € .

Recordem que el barri de Ferran és un petit nucli de cases que se situa a uns 300 metres de Sant Pere Molanta, entre la rotonda d’accés de la N-340 que comunica amb el polígon, i la part nord-oest del nucli de Sant Pere.

L’actual camí que uneix Sant Pere Molanta amb el barri de Ferran forma part de l’accés principal a aquest nucli des de la N-340, amb un trànsit considerable en determinades hores del dia. Això fa que s’ incrementi la perillositat de circular a peu entre els dos nuclis, atès que el camí no disposa de cap espai reservat als vianants i això obliga a circular pel lateral de la calçada.  Per resoldre aquesta mancança, l’Ajuntament d’Olèrdola va impulsar el projecte que ara s’executa per a crear un passeig per a vianants que donaria  continuïtat a la vorera del carrer Sant Roc fins arribar a les primeres cases de Can Ferran, connectant així els dos nuclis.

Document Actions