Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Després de participar en les Festes del Most, els Diables de Moja ja preparen el Bingo Popular

Anuncien que aquest any preveuen fer aquesta activitat el proper dissabte 13 de desembre

dimarts 28 octubre 2014

Els Diables i el Drac de Moja, amb una nodrida representació dels Diables petits, van ser elements protagonistes de la nova cercavila de les Festes del Most de Moja. Després d’aquesta experiència la colla no s’atura i ja anuncia que estan preparant una nova edició del Bingo Popular. Txus Búrdalo, cap de colla dels Diables de Moja, avançava que el Bingo es farà abans de Nadal, el proper dissabte 13 de desembre.(àudio)DiablesMst2.JPG

La colla dels Diables de Moja  valora molt positivament la participació en les Festes del Most d’enguany. Després de molts intents per trobar la fórmula perfecta pel que fa al públic i als balls populars,  la Comissió de Festes organitzava una cercavila que s’iniciava a la plaça de l’Església i finalitzava al Celler Cooperatiu.

La cercavila tenia lloc després de l’esmorzar popular i un dels seus continguts  destacats va ser que els Diables de Moja realitzaven,per primer cop en aquest acte, diverses petades. Tot i animar a seguir treballant per acabar d’arrodonir aquesta cercavila, Txus Búrdalo destaca la bona acceptació de la colla envers l’acte.(àudio)

Pels Diables, participar en actes com aquesta cercavila suposa una “oportunitat de fer colla”.(àudio)

Tota la informació dels Diables de Moja es pot seguir puntualment a la seva pàgina web diablesdemoja.net

Escolta l'entrevista realitzada per Josep Sesma a Txus Búrdalo, emesa per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions