Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Després de votar, els quatre candidats a l’alcaldia d’Olèrdola han fet crides a la participació

Els quatre caps de llista coincidien en assenyalar que arribaven a aquesta jornada decisiva amb la sensació d’haver fet la feina
Un veí votant, aquest matí a la taula de Sant Miquel
Un veí votant, aquest matí a la taula de Sant Miquel

diumenge 26 maig 2019

 

Els quatre candidats a l’alcaldia d’Olèrdola ja han votat aquest matí, entre les 10:30 i les 11:45h. Joan López, del PSC; Lucas Ramírez, ApO; i Fina Mascaró, d’ERC, han votat al Centre Cívic Gatzara de Moja. Mari Carme Villanueva, de JxO, ho ha fet a Sant Miquel. Els col·legis electorals obrien puntuals a les 9:00h i sense incidències rellevants, segons  assenyalaven els membres de les meses i representants de les quatre candidatures que concorren a les eleccions municipals.

L’ambient era de calma tensa. Els quatre candidats coincidien en fer crides a la participació i en considerar que arribaven a aquesta jornada decisiva amb la sensació d’haver fet la feina.

A la mesa de Sant Miquel, una de les vocalies de la taula està sent exercida per la veïna que havia estat designada com a suplent de l’altra vocalia, perquè el titular i el suplent corresponent havien acreditat de manera justificada que no podien ser membres de la mesa. Fonts municipals també assenyalaven que el servei d’autobús gratuït per anar a votar des de Daltmar, Can Trabal i Viladellops, facilitat per la Delegació del Govern dins de les despeses electorals, estava tenint un ús molt discret.

Document Actions