Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Rítmica Olèrdola es fixa el repte de participar en competicions estatals

El club té 25 anys i valora que no disposar d’un pavelló al municipi els hi està limitant el creixement

dilluns 05 desembre 2016

El Club Rítmica Olèrdola té una trajectòria ascendent dins de les entitats catalanes d’aquesta disciplina gimnàstica . Bona mostra d’això són els excel·lents resultats assolits recentment pel conjunt sènior, integrat per Sandra Torres, Marina Moyano, Berta Solé, Míriam Milà, Marina Cayuela i Júlia Ortega. De manera destacada cal subratllar el segon lloc a Copa Catalana, després d’haver obtingut ja la segona posició  l’any anterior però en campionat escolar. Ara el club es planteja seguir amb aquesta progressió i s’ha fixat el repte de participar en campionats estatals, tal i com avançava l’entrenadora, Mariona Jacobs, en el programa “El balcó de els entitats” de Canal 20-Ràdio Olèrdola.(àudio)

Actualment el club compta amb 50 gimnastes. Els entrenaments els realitzen al Local Rossend Montané de Sant Miquel, però entenen que disposar d’un pavelló els permetria estar en millors condicions per assolir encara millors resultats. (àudio)

La presidenta del club, Mari Carme Villanueva, afegia que no disposar de pavelló limita el creixement del club i dificulta la pràctica d’alguns aparells a causa de l’alçada del sostre.(àudio)

Entrenadora, presidents i gimnastes coincidien en assenyalar que comencen a practicar aquest esport atretes per la seva vessant lúdica, però després s’acaba convertint en una passió a la qual li dediquen molts esforços.

Escolta l'entrevista del programa "Balcó de les entitats" de Canal 20-Ràdio Olèrdola, realitzada per Armand Beneyto, clicant aquí

Document Actions