Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Destrossen els punts de llum de l’itinerari de vianants de Moja a Vilafranca

Els fets estan sent investigats i l’Ajuntament lamenta aquest greu acte de vandalisme

dimecres 09 maig 2018

La majoria de punts de llum instal·lats en l’itinerari de vianants de Moja a Vilafranca van ser destrossats durant la nit de dissabte a diumenge. Segons han informat els agents municipals d’Olèrdola, l’acte vandàlic s’hauria realitzat entre la una i dos quarts de 2 de la matinada i ha comportat la inutilització de 60 dels 85 punts de llum de l’itinerari. Els danys causats tenen un valor estimat de 18.000 € i la majoria de punts de llum s’han destrossat en el terme municipal de Vilafranca. Entre les  poques balises que no han estat destrossades hi ha una part de les situades en el final de l’itinerari, en el tram d’accés al poble de Moja pel carrer del Camp.

Les obres del carril bici i de vianants de Moja a Vilafranca segueixen el traçat de la carretera BV 2119, que uneix Moja amb Vilafranca. Els treballs depenen de la Diputació de Barcelona i van començar el passat mes de setembre. Les balises ara destrossades eren d’acer de 3mm de gruix, segons consta en el projecte, i havien estat instal·lades feia poques setmanes. La seva col·locació era una de les darreres actuacions del projecte, atès que per completar el carril només s’està pendent de rebre l’autorització del Ministeri de Foment per a poder actuar sobre el pont que travessa l’autopista AP7.

L’Ajuntament d’Olèrdola ha lamentat aquest greu acte de vandalisme i ha advertit que els fets estan sent investigats pels Mossos d’Esquadra per a localitzar-ne els autors.

Document Actions