Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dijous comencen les sessions d’un nou curs del Club de Lectura d’Olèrdola

Les tertúlies literàries es faran cada tercer dijous de mes, al Centre Cívic La Xarxa
Imatge d'arxiu d'una sessió del Club de Lectura
Imatge d'arxiu d'una sessió del Club de Lectura

divendres 11 octubre 2013

Qui vulgui debatre i posar en comú les impressions que li ha causat la lectura d’un llibre disposa al municipi d’un espai per a fer-ho. Es tracta del Club de Lectura d’Olèrdola, que dijous inicia les seves sessions aquest curs. Les tertúlies literàries mantenen la seva periodicitat mensual, cada tercer dijous de mes al Centre Cívic La Xarxa de Moja, a dos quarts de 8 del vespre. A diferència de la resta de sessions, en aquesta primera tertúlia de curs no es debat cap llibre que hagin llegit els membres del Club. Miriam Mulinari, dinamitzadora del Club de Lectura, explicava que dijous hi haurà una posada al dia de les lectures fetes durant l’estiu i dels actes culturals que s’han pogut seguir.(àudio)

Per un canvi de requisits en la cessió dels llibres facilitats pel bibliobús, la programació de lectures per aquest curs no podrà definir-se fins el mateix dijous, moments abans de la tertúlia. (àudio)

El club comptarà aquest curs amb noves incorporacions. Més enllà de l’activitat central de realitzar aquestes tertúlies literàries, el club també es un espai de trobada i intercanvi entre persones amb inquietuds culturals al municipi.(àudio)

Durant el curs, el Club de Lectura preveu organitzar sortides culturals, incloent l’assistència a obres de teatre. Les persones interessades es poden posar en contacte amb Miriam Mulinari, al telèfon 607 41 68 64 o bé a l’adreça de correu electrònic mulinaripm@gmail.com

Document Actions