Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dijous dia 16 es fa a Sant Pere Molanta un taller gratuït dedicat a l’assetjament escolar

Obert a famílies i professionals, proposa debatre sobre la problemàtica a partir d’una obra de teatre

dijous 09 novembre 2017

Amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb la voluntat d’oferir recursos per a recolzar la funció educativa de les famílies,  l’Ajuntament d’Olèrdola organitza una nova activitat sota l’enunciat “Eduquem en família”. Serà el taller “És cosa de nens!”,  dedicat a l’assetjament escolar. S’ha programat el proper dijous 16 de novembre a la biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, en horari de 16:30 a 18:30h.

El taller és gratuït i el realitzarà “Forn de teatre Pa’tothom”. Va destinat a familiars d’alumnes de tots els nivells educatius i a professionals de l’educació. Montse Forcadas, dinamitzadora de l’activitat, explicava que s’abordarà un tema delicat com l’assetjament escolar de manera entretinguda, a partir del debat d’una obra de teatre breu que es representarà en l’inici del taller.(àudio)

Un dels propòsits del taller és el d’oferir eines als assistents per  a poder detectar quan un infant és assetjador o rep assetjament.(àudio)

Un dels possibles símptomes és el d’observar canvis en la manera de vestir o bé detectar que l’infant té menys cura de la seva imatge, com a expressió d’una baixa autoestima que sovint presenten els infants que reben assetjament.(àudio)

Amb l’ànim de facilitar al màxim l’assistència, l’Ajuntament d’Olèrdola ofereix per a l’activitat un servei d’acollida. Tant per confirmar assistència al taller com per comunicar l’ús d’aquest servei d’acollida, cal fer inscripció prèvia  al correu electrònic gonzalezev@diba.cat.

Escolta l'entrevista a Montse Forcadas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions