Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dijous es faran les reunions informatives sobre el Casal d’Estiu i Casal Jove d’Olèrdola

Al Local Nou de Moja. A les 19.00h pel Casal d’Estiu i a les 20.00h pel Casal de Joves

divendres 27 maig 2022

Dijous de la setmana que ve,2 de juny,  s’ha convocat reunió informativa al Local Nou de Moja( i no al Centre Cívic La Xarxa, com incialment s'havia anunciat) per exposar els detalls del Casal lúdic Esportiu d’Olèrdola i del Casal de Joves. La reunió per al Casal d’Estiu s’ha programat a les 19h i la sessió informativa  per al Casal de Joves es farà acte seguit, a  les 20h

El Consell Esportiu de l’Alt Penedès, amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, organitza el Casal Lúdic Esportiu d’Olèrdola d’aquest 2022. Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar fins el 15 de juny.

El Casal d’Estiu es torna a oferir a les dues escoles del municipi: l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta i l’escola Circell de Moja. Per a nens i nenes de p3 a 6è. I per a joves de 1r a 4t d’ESO es programa el Casal Jove a l’escola Circell.

El Casal es realitzarà durant 5 setmanes,  del 27 de juny al 29 de juliol. L’horari serà de 9h a 13.30h, amb portes obertes gratuïtes a partir les 8h el matí.  De 13.30h a 16h es contempla la possibilitat de servei de menjador amb carmanyola, amb l’organització també d’activitats si s’assoleixen un  mínim d’inscripcions.

El Casal Jove tindrà quatre setmanes, fins el 22 de juliol,  i inclourà la Setmana Jove a Tamarit del 4 al 8 de juliol.

El preu per setmana és de 50 €. Les 5 setmanes , 225€

 El formulari d’inscripció es pot obtenir a : https://www.jespe.org/activitats/inscripcio/casal-olerdola.  El període serà del 18 de maig al 15 de juny.

 Per qualsevol consulta les persones interessades poden contactar amb el Consell Esportiu, al telèfon 938173736; o bé enviar un correu electrònic a olerdolacasal@gmail.com

Document Actions