Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dijous es presenta el projecte de carril bici i de vianants que unirà Moja amb Vilafranca

Al Local Nou, a les 19:30, amb la presència dels dos alcaldes i del Diputat d’Infraestructures Viàries, Jordi Fàbrega

dilluns 12 setembre 2016

Aquest dijous, a dos quarts de vuit del vespre, s’ha convocat al Local Nou de Moja l’acte públic de presentació del carril bici i de vianants que unirà Moja amb Vilafranca seguint el traçat de la carretera BV2119  .L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez ; de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull; així com de Jordi Fàbrega, Diputat delegat d’Infraestructures Viàries i mobilitat de la Diputació de Barcelona.

Tal i com subratllava Lucas Ramírez, el carril ha de millorar la comunicació de Moja amb Vilafranca.(àudio)

Comptant amb la col·laboració dels dos municipis, la Diputació és l’administració que assumeix el projecte en ser la carretera de la seva competència. Tal i com recordava l’alcalde d’Olèrdola, , des de Moja el carril s’iniciarà a partir de l’Àrea d’Emergència i finalitzarà a Vilafranca a la rotonda d’accés a la Ronda de Mar.(àudio)

La tramitació ja ha començat i el proper dia 22 la Diputació ja manté contactes amb els propietaris dels terrenys que s’han d’expropiar per a fer les obres. (àudio)

L’alcalde d’Olèrdola feia una crida a la participació dels veïns perquè coneguin en detall el projecte i puguin plantejar els dubtes que considerin convenients.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions