Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dijous que ve s’ha programat a Sant Pere Molanta una xerrada sobre "Economia domèstica"

El propòsit és el d’oferir consells per a millorar l’eficiència energètica a la llar i reduir consums

dimecres 19 juny 2013

Dins de la Setmana de l'Energia, l'Ajuntament d'Olèrdola organitza la xerrada "Economia domèstica". El propòsit és el d’oferir consells pràctics per a estalviar energia de la manera més intel·ligent, sostenible i saludable possible. L’activitat s’ha programat al Casal d'Avis de Sant Pere Molanta, a partir de dos quarts de 6 de la tarda del proper dijous 27 de juny.

Cristina Badell, tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Olèrdola, explica que la xerrada serà oferta per l’Àrea de Consum de la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de donar consells per a millorar l’eficiència energètica a la llar.(àudio)

Les recomanacions són senzilles d’aplicar i la majoria no tenen cap cost econòmic. A més de difondre aquests consells, amb xerrades com la programada dijous es persegueix també el propòsit de reforçar la consciència ambiental de la població.(àudio)

L’activitat s’inscriu dins de la voluntat de l’Ajuntament d’Olèrdola d’implicar a la ciutadania en la protecció del medi ambient. En aquest sentit, Cristina Badell assenyala que es va treballant pel compliment dels objectius recollits en el Pla d’Acció d’Energia Sostenible(PAES) i anuncia que , més enllà d’aquesta Setmana de l’Energia, l’Ajuntament també preveu programar més tallers pels veïns els propers mesos.(àudio)

La xerrada és oberta a tothom i s’ha plantejat com una sessió dinàmica i amb el reforç de materials gràfics.

Escolta l'entrevista a Cristina Badell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions