Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dijous 18 s’ha programat a l’escola Circell la segona de les xerrades del “Cercle obert en educació”

La psicòloga i terapeuta familiar Rosa Rabbani conduirà la xerrada “donant forma al caràcter”

dijous 04 febrer 2016

 

 

Dijous 18 de febrer s’ha programat la segona de les xerrades del cicle “Cercle obert en educació” que organitza durant aquest curs l’AMPA de l’escola Circell de Moja. En aquesta segona sessió, la psicòloga i terapeuta familiar Rosa Rabbani oferirà la xerrada “Donant forma al caràcter”. El propòsit és el d’oferir una “introducció al llenguatge de les virtuts per millorar la comunicació amb els nostres fills i filles”. L’activitat es farà a les 17:30, al gimnàs de l’escola Circell.

Rosa Rabanni és autora de diversos llibres i articulista habitual de la revista Mente Sana. També ha rebut el Premi d’Investigació Generalitat de Catalunya i ha estat fundadora del projecte www.inspiralia.org.

Rosa Rabbani farà una introducció durant la xerrada del projecte virtuts, basat en un model psicoeducatiu reconegut per les Nacions Unides i la Unesco, que té com a objectiu reconèixer i valorar les virtuts del caràcter, establir límits, desenvolupar les virtuts i reparar i resoldre els conflictes de manera pacífica.

L’activitat és gratuïta i s’oferirà  servei de canguratge, també gratuït. Cal fer inscripció prèvia al correu ampaescolacircell@gmail.com per poder organitzar l’espai.

Document Actions