Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns a la nit hi ha convocada sessió de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola

Es resoldran les al·legacions que s'han presentat contra les contribucions per les obres del carrer Major de Sant Miquel
Imatge del darrer ple de l'Ajuntament
Imatge del darrer ple de l'Ajuntament

dijous 23 gener 2014

Dilluns 27 de gener, a les 10 de la nit, s’ha convocat sessió ordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola. Més enllà del punt dedicat a informacions de les diferents regidories i al preceptiu torn de precs i preguntes, en l’ordre del dia només hi figuren dues propostes d’acord. En una es preveu aprovar una moció de rebuig a la reforma de l’Administració Local, mentre que l’altre punt resoldrà les al·legacions presentades contra les contribucions especials aprovades inicialment per a finançar les obres d’urbanització del carrer Major de Sant Miquel.

La moció dedicada a la reforma de l’Administració Local va ser aprovada pel Consell Comarcal i la trasllada al ple de l’Ajuntament d’Olèrdola el grup d’ApO-PM. El text valora que aquesta iniciativa legislativa “no es tracta d'una simple actualització del nivell competencial municipal, sinó que es tracta d'una autèntica involució del règim local, que tindrà conseqüències socials en forma de majors desigualtats, un deteriorament i tancament de serveis que afectarà als nostres veïns i veïnes i a l’ocupació pública”. La moció reclama “respecte institucional i capacitat per prioritzar polítiques i serveis municipals” i afegeix que “qualsevol reforma de l’Administració Local s'ha de fer amb un consens ampli, lleialtat institucional i sense estigmatitzacions fàcils”.

Document Actions