Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns comença a l’escola Bressol Gotims de Moja un període extraordinari de preinscripcions

S’atendran sol·licituds per a l’aula de nadons, però també pels grups d’1 a 2 anys i de 2 a 3

dimecres 21 novembre 2018

Des de dilluns 26 de novembre i fins el proper dimecres 5 de desembre, resta obert un període extraordinari de preinscripcions a l’escola bressol municipal “Gotims” de Moja. Un dels propòsits principals de l’obertura d’aquest període és posar en funcionament, a partir de gener, l’aula de nadons. La directora de les escoles bressol d’Olèrdola, Mònica Rebollo, recordava que també hi ha places disponibles per als grups d’1 a 2 anys i de 2 a 3. (àudio)

La baixa natalitat registrada els darrers mesos a Olèrdola ja fa preveure que serà molt difícil poder reobrir l’aula de nadons, però des de l’escola es subratlla que el centre està també a disposició d’infants d’altres municipis.(àudio)

Aquest dilluns a la tarda van ser poques les famílies que responien a la jornada de portes obertes convocada. En alguns casos, perquè es comunicava que ja es coneixien les instal·lacions i es confiava en les seves òptimes condicions.(àudio)

L’escola indica que les seves instal·lacions estan sempre obertes i recomanaven que en cas de voler formalitzar la inscripció, facilitin la documentació en horari de dos quarts de 9 a 10 del matí, del 26 de novembre al 5 de desembre. Per a qualsevol dubte o concertar un altre horari de lliurament de la documentació, es pot trucar al telèfon de l’escola bressol Gotims, el 938 172 792.

Escolta l'entrevista a Mònica Rebollo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions