Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns comença a Sant Pere Molanta l’activitat extraescolar de prerítmica

El Rítmica Olèrdola ja prepara la temporada al local Rossend Montané de Sant Miquel
Les gimnastes ja treballen per repetir èxits
Les gimnastes ja treballen per repetir èxits

divendres 28 setembre 2012

El Club de Gimnàstica Rítmica Olèrdola desplega des de fa dies una activitat gairebé frenètica. Aquest setembre ja han iniciat les seves sessions preparatòries al Local Social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola, amb tres entrenaments setmanals la majoria de gimnastes. També promouen un any més l’activitat extraescolar de prerítmica, que comença dilluns al gimnàs de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, en horari de 4 a 5 de la tarda.

Mariona Jacobs, entrenadora del Rítmica Olèrdola, explicava que aquesta activitat, adreçada a infants de p3 a p5, busca oferir una primera pinzellada de la rítmica i del món del ball “de forma molt lúdica”.(àudio)

La seu d’entrenament de la vintena de gimnastes del club és el Local de Sant Miquel. Els dimarts, dimecres i divendres, de 5 a 7, es preparen les integrants d’iniciació a la competició , de 1r a 4t de primària. També hi ha un grup d’iniciació, sense competició, de 1r a 3r, els dimarts i divendres de 5 a dos quarts de 7 de la tarda. El grup avançat, a partir de 5è, es prepara tres dies a la setmana, dues hores cada dia, de 7 a 9, els dimarts, dijous i divendres. Mariona Jacobs indicava que l’esport de la gimnàstica rítmica requereix aquesta dedicació i subratllava la importància d’iniciar-se en edats molt primerenques. (àudio)

Les nenes del club no començaran a competir en els campionats de la Federació de Catalunya fins el gener. El grup sènior sí que ja competeix aquesta setmana que ve. (àudio)

Les persones interessades en conèixer l’esport poden passar-se tant els dilluns  a la tarda a l’escola Rossend Montané  com de dimarts a divendres al local Rossend Montané de Sant Miquel. Per més informació es pot trucar al telèfon 619 73 04 56.

 

Document Actions