Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns comença el servei de biblioteca oberta a les escoles d’Olèrdola

A Sant Pere durant les tardes de dilluns i divendres, mentre que a Moja les de dimarts, dimecres i dijous
El servei l'impulsa l'Ajuntament d'Olèrdola
El servei l'impulsa l'Ajuntament d'Olèrdola

divendres 02 octubre 2015

Per cinquè any consecutiu, dilluns comença un nou curs del servei de biblioteca oberta a les escoles d’Olèrdola. La iniciativa és impulsada per la regidoria d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola amb la col·laboració de les escoles i suposa que les biblioteques dels centres educatius obrin per a tothom fora de l’horari escolar. La biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta es podrà utilitzar els dilluns i els divendres, en horari de 4 a dos quarts de 6 de la tarda. La biblioteca de l’escola Circell de Moja obre les seves portes per a tothom els dimarts, dimecres i dijous, en horari de dos quarts de 5 a 6 de la tarda. La treballadora responsable del servei aquest curs serà Verònica Torrents, que està finalitzant la carrera d’Educació Infantil. Per a ella, tenir cura del servei de biblioteca oberta a Olèrdola és un repte motivador que afronta amb moltes ganes i il.lusió.(àudio)

Tal i com ha estat norma des de la seva posada en marxa, la voluntat és la d’organitzar activitats de dinamització de forma periòdica. Verònica Torrents apunta que es poden programar tallers, lectures de contes o presentacions de llibres.(àudio)

A més de ser un espai per a consultar llibres i fer els deures per a la població escolar, de manera explícita un dels propòsits és que el servei també arribi a ser utilitzat per la gent del poble.(àudio)

La planificació d’activitats de dinamització encara no està tancada, però Verònica Torrents sí que avançava la intenció de programar fins a dues activitats el trimestre en cada biblioteca en l’horari de funcionament del servei de biblioteca oberta.

Escolta l'entrevista a Verònica Torrents, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions