Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns començaran les obres d’urbanització de La Plana de Moja

El promotor del sector confirma l’inici dels treballs i avança que les obres duraran 15 mesos
Aquests dies s'han fet els treballs previs a l'inici de les obres
Aquests dies s'han fet els treballs previs a l'inici de les obres

dimecres 26 febrer 2014

Dilluns està previst que comencin les obres d’urbanització de La Plana de Moja. Així ho ha confirmat a Canal 20-Ràdio Olèrdola Raimon Clavé, promotor d’aquest nou sector de desenvolupament. El constructor també anunciava que els treballs s’allargarien durant 15 mesos.(àudio)

Clavé considera que les obres són necessàries perquè al poble existeix demanda de solars per edificar habitatge. També entén que les obres d’urbanització s’havien de fer per aconseguir una millor comunicació del poble amb l’escola i la zona esportiva. L’edificació dels habitatges un cop acabin les obres d’urbanització no té un termini establert i dependrà de la demanda, tal i com assenyala el mateix Raimon Clavé. (àudio)copy_of_obresPlana2.JPG

Les obres no alteraran el funcionament de l’escola i el calendari d’execució dels treballs està planificat d’acord amb l’Ajuntament d’Olèrdola per tal d’ocasionar les mínimes molèsties possibles.(àudio)

Les obres suposaran la urbanització de 35.000 metres quadrats de terrenys situats entre les façanes de l’escola i del Celler Cooperatiu, dels quals la superfície màxima de sòl residencial és de 17.500 metres quadrats. El pla preveu construir 121 habitatges, 47 dels quals seran de protecció oficial. La resta quedaran distribuïts en 64 cases en filera i 10 cases aïllades. Clavé indicava que la construcció dels habitatges de protecció oficial dependrà de la iniciativa de les administracions.

D’altra banda, en el ple del passat 27 de desembre, l’Ajuntament d’Olèrdola va aprovar per unanimitat el nomenclàtor del nou sector. Un dels nous carrers portarà en nom de Sant Raimon. També se li dedica un passatge a Santa Anna i un altre passatge a Santa Maria de Foix. El nomenclàtor també incorpora el nom de La Plana a un nou passeig del sector.

Escolta l'entrevista a Raimon Clavé, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions