Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns comencen les obres d’implantació d’una xicana amb nou pas de vianants a Sant Pere Molanta

Millorarà la seguretat viària, l’accessibilitat i la mobilitat a l’entorn de l’accés al cementiri. Durant el dos mesos que duri l’obra es regularà el trànsit mitjançant pas alternatiu

divendres 21 octubre 2022

 

La Diputació de Barcelona ha comunicat a l’Ajuntament d’Olèrdola que dilluns de la setmana que ve, 24 d’octubre, s’iniciaran les obres d’implantació d’una xicana de doble revolt al  PK 0+960 de la carretera BV-2415 (ctra. de Sant Pere Molanta a Olivella), principal via d’accés al nucli de Sant Pere Molanta. El propòsit de l’obra és el de millorar la seguretat viària, l’accessibilitat i la mobilitat en aquest punt, situat a l’entorn de l’accés del cementiri, on es detecta un excés de velocitat i s’han produït  accidents, atès que l’actual traçat rectilini pot arribar a generar situacions de risc per excés de velocitat o manca d’atenció.

Les principals actuacions que el projecte contempla són el desplaçament lateral de la trajectòria dels vehicles amb l’execució d’una xicana i la construcció d’un nou pas de vianants sense prioritat, amb un refugi protegit per illots físics, que permetrà creuar la carretera i accedir al cementiri. Així mateix, es preveu la il·luminació de la xicana i la cruïlla amb el camí del cementiri a més de la implantació d’unes bandes transversals d’alerta abans de la xicana i la cruïlla.

L’actuació s’ha adjudicat per un import de 76.367 € i té un termini d'execució de dos mesos. Durant l’obra, es regularà el trànsit mitjançant pas alternatiu.

Document Actions