Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns comencen les obres que completaran l’itinerari de vianants de Moja a Vilafranca sobre el pont de l’AP-7

Els treballs es preveuen acabar el 27 d’abril. Durant les obres es realitzarà tall de carril amb pas de trànsit alternatiu per a vehicles i es mantindrà el pas dels vianants pel pont

divendres 01 abril 2022

 La Diputació de Barcelona ha comunicat a l’Ajuntament d’Olèrdola que dilluns de la setmana que ve, 4 d’abril, començaran les obres de substitució del pretil metàl·lic al pont de la BV-2119 sobre l’AP-7. Es preveu que les obres finalitzin el 27 d’abril. Els treballs suposaran completar de manera efectiva l’itinerari de vianants de Moja a Vilafranca, que restava pendent d’aquest tram al pont de l’autopista.

Durant les obres es realitzarà tall de carril amb pas de trànsit alternatiu per a vehicles i es mantindrà el pas dels vianants pel pont.

Del 14 al 18 d’abril, ambdós inclosos, no es treballarà a les obres per coincidència amb festius de Setmana Santa.

L'itinerari de vianants de Moja a Vilafranca segueix el traçat de la carretera BV 2119, que uneix Moja amb Vilafranca. Els treballs depenien de la Diputació de Barcelona i van realitzar-se durant el darrer semestre de 2018. Des de llavors, s’estava pendent de rebre l’autorització del Ministeri de Foment i reunir els requisits per a poder actuar sobre el pont que travessa l’autopista AP7.

Document Actions