Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns es farà ple extraordinari a Olèrdola per donar suport a la consulta

La sessió es preveu iniciar a les 20:00h i respon a una crida de l’Associació de Municipis per la Independència

divendres 19 setembre 2014

Responent a una crida de l’AMI, l’Associació de Municipis per la Independència, l’Ajuntament d’Olèrdola convoca per dilluns a les 8 del vespre un ple extraordinari per a expressar de nou el seu suport a la consulta del 9 de novembre sobre la Independència de Catalunya. En la crida, consensuada per l’AMI i l’Associació Catalana de Municipis, es   proposa als ajuntaments catalans que dilluns aprovin en ple una moció expressant aquest suport a la consulta. La declaració és molt similar a la que ja va ser aprovada al ple de l’Ajuntament d’Olèrdola en la seva darrera sessió ordinària, el passat 8 de setembre.

En la part dispositiva de la moció, es proposa “mostrar el suport a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre de 2014, per decidir lliurement el futur de Catalunya dins l’exercici dels nostres drets democràtics i prendre el compromís de l’Ajuntament d’Olèrdola amb la realització de la mateixa, facilitant tots els recursos i les eines necessàries per fer-la possible, fent una crida a la participació”.

La moció també inclou “donar ple suport al president i al govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya i als partits polítics que donen suport a la convocatòria i a la materialització de la consulta del 9 de novembre dins el marc legal que és la Llei de consultes populars no referendàries i participació ciutadana, aprovada pel Parlament de Catalunya, ja que respon a la voluntat majoritària del poble català i dels seus representants”.

Document Actions