Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns finalitzen a l’escola Rossend Montané els tallers amb perspectiva d’igualtat de gènere organitzats per l’Ajuntament d’Olèrdola

Aquest darrer taller està dedicat a l’amor romàntic i el realitzaran els alumnes de 6è de l’escola de Sant Pere Molanta

dimarts 16 maig 2023

La Regidoria d' Igualtat de l’Ajuntament d’Olèrdola, conjuntament amb la Regidoria de Serveis Socials, organitza per tercer any consecutiu uns tallers amb perspectiva d' igualtat de gènere a les 2 escoles d’Olèrdola, dirigits a l’alumnat de 4t,5è i 6è de primària.

Els tallers s’iniciaven els dies 24 i 25 d’abril a l’escola Circell de Moja. A l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta dilluns 8 de maig es feia el primer dels tres tallers, adreçat a alumnes de 4t,  amb la sessió dedicada a “cossos diferents”. L’endemà dimarts 9 de maig els alumnes de 5è rebien el taller  “Autoestima’t”. I el proper dilluns 22 de maig l’alumnat de 6è participarà en el darrer dels tallers dedicat a l’amor romàntic.

L' objectiu d' aquests tallers és el de fomentar entre els escolars valors de respecte, tolerància i  igualtat cap a tot tipus de diferència de sexe i/o gènere ,i evitar la discriminació  masclista.

Els tallers els organitza l’Ajuntament d’Olèrdola, amb el suport de l’empresa “+Klleure”, i estan finançats pel Pacte d’Estat contra la violència de gènere del Ministeri d’Igualtat del Govern d’Espanya.

 

Document Actions