Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns hi ha “Hora del conte” a la biblioteca de l’escola de Sant Pere Molanta

Càndida Jiménez, del grup de teatre El Folre, explicarà “El que fa el vell de casa sempre està bé”
Imatge d'una "Hora del conte" a l'escola Circell
Imatge d'una "Hora del conte" a l'escola Circell

dimarts 12 març 2013

Dilluns 18 de març, a un quart de 5 de la tarda, s’ha programat la primera “Hora del conte” que acull la biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta des de que el servei s’obrís al públic les tardes dels dilluns. Càndida Jiménez,  membre del grup de teatre “El Folre” de Sant Pere Molanta, explicarà el conte “El que fa el vell de casa sempre està bé”.

El conte planteja la història d’un pagès que vol bescanviar el seu cavall. En els successius canvis hi surt perdent cada vegada més i al final hi ha una juguesca sobre com reaccionaria la dona del pagès en conèixer els canvis que havia fet el seu marit.(àudio)

Càndida Jiménez vol que la sessió desperti l’interès dels petits i hi participin plantejant ells mateixos les seves opinions sobre els canvis que va fent el pagès. La narració també anirà acompanyada d’atrezzo per a fer més atractiva la història. (àudio)

A la Càndida Jiménez li fa molta il·lusió fer aquesta “Hora del conte. En funció del resultat, li agradaria també poder explicar el conte en una hora del conte a la biblioteca de l’escola Circell de Moja.(àudio)

La biblioteca obre les tardes dels dilluns, des del passat mes de febrer, en horari de 4 a 6 de la tarda. El nou servei es pot oferir gràcies al suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, que aporta la treballadora que té cura de la biblioteca aquesta tarda a la setmana. La programació de la primera “Hora del conte” respon a la voluntat d’oferir periòdicament els dilluns a la tarda activitats de dinamització, comptant amb la col·laboració de grups de teatre locals.

Escolta l'entrevista a Càndida Jiménez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

Document Actions