Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns s’ha convocat al Centre Cívic La Xarxa la reunió informativa del Casal d’Estiu d’Olèrdola

Les inscripcions pels empadronats i escolaritzats es faran els dies 6 i 7 de maig
Imatge de la reunió informativa de l'any passat
Imatge de la reunió informativa de l'any passat

dimecres 24 abril 2013

A les 7 de la tarda de dilluns 29 d’abril s’ha convocat, al Centre Cívic La Xarxa de Moja, la reunió informativa per a presentar els continguts principals del Casal d’Estiu d’Olèrdola d’aquest 2013. La reunió s’ha programat una setmana abans de l’inici del període d’inscripcions, que s’ha fixat pels dies 6 i 7 de maig pels empadronats o escolaritzats a Olèrdola, i durant els dies 13 i 14 de maig pels no empadronats ni escolaritzats. En aquests dies les inscripcions es podran fer a l’Ajuntament d’Olèrdola, en horari de 6 de la tarda a 9 del vespre.

El Casal d’Estiu es farà de l’1 al 26 de juliol, mantenint l’opció d’inscripcions per setmanes. La seva seu serà l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta i es realitzarà en horari de 9 a 14h. Es preveu un servei gratuït d’acollida, de 7:45 a les 9 del matí, i s’oferirà servei de menjador. El transport fins a l’escola des dels altres nuclis del municipi serà gratuït.

Arantxa Torres, regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que aquest any s’han pogut fer amb més antel.lació els preparatius del Casal i així facilitar que les famílies es puguin organitzar amb temps les activitats dels seus fills durant les vacances escolars d’estiu.(àudio)

Torres explicava que es mantenen serveis ja oferts en altres edicions, com el del transport gratuït des de nuclis del municipi fins a l’escola de Sant Pere. També anunciava que enguany l’eix de dinamització estarà dedicat als còmics. (àudio)

Una de les novetats enguany és que les quatre setmanes del Casal d’Estiu cobreixen el mes de juliol, quan l’any passat s’iniciva la darrera setmana de juny. Torres indica que aquesta va ser una demanda que van fer arribar a l’Ajuntament algunes famílies.(àudio)

El Casal d’Estiu l’organitza l’Ajuntament d’Olèrdola i és gestionat pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès. Per a més informació es pot consultar la pàgina web www.olerdola.cat o bé trucar al telèfon 93 817 37 36.

Escolta l'entrevista a Arantxa Torres, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions