Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns s’ha convocat sessió ordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola

Es preveu modificar l’ordenança d’atenció domiciliària i reclamar que la Generalitat pagui el deute que té amb l’Ajuntament

dijous 23 juny 2016

Dilluns 27 de juny s’ha convocat sessió ordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, a les 8 del vespre. El ple conté la previsió d’aprovar una modificació de la plantilla i de la Relació de Llocs de treball. Un altre punt inclòs en l’ordre del dia és la modificació de l’ordenança fiscal que regula el preu públic del servei d’atenció domiciliària.

Dins de l’àrea d’hisenda, es preveu ampliar la delegació de funcions a la Diputació en matèria de gestió tributària, així com modificar l’ordenança general de gestió, inspecció i recaptació dels ingressos de dret públic municipal. Un altre dels punts que es tractaran en aquesta sessió de ple de dilluns és l’aprovació de la rectificació de l’inventari de Béns i Drets de la Corporació. En urbanisme, es preveu una modificació puntual del POUM en el sector PAU-7 de Moja.

En el ple també es preveu aprovar una moció d’ApO per reclamar a la Generalitat el reconeixement i pagament del deute amb l’Ajuntament. CiU presenta dues mocions: una de rebuig a l’anul·lació del Tribunal Constitucional sobre el dret català en matèria de pobresa energètica i l’altra és favorable a la reforma horària de Catalunya. ERC presenta al ple una moció sobre la defensa de la sobirania del Parlament de Catalunya i contra els atacs a les lleis catalanes.

Com és habitual en les sessions de caràcter ordinari, el ple finalitzarà amb les informacions de les diferents regidories i amb l’apartat de precs i preguntes.

Document Actions