Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns s’obre el termini d’inscripcions als casals d’estiu d’Olèrdola

S’organitzen casals a les escoles de Moja i de Sant Pere Molanta, ampliant l’oferta de dies fins a l’1 d’agost

dijous 22 maig 2014

A partir de dilluns 26 de maig i fins el divendres 6 de juny resta obert el termini d’inscripcions per a participar als casals d’estiu d’Olèrdola. En plural, perquè aquest any al municipi s’organitzen dos casals d’estiu, sota l’organització del Consell Esportiu de l’Alt Penedès. Un dels casals es farà a l’escola Circell de Moja i l’altre a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. La directora dels dos casals, Marta Girona, indicava que aquesta novetat va ser suggerida per l’Ajuntament amb la voluntat de facilitar els desplaçaments de les famílies.(àudio)

Una altra de les novetats destacades d’aquest 2014 és que s’amplia l’oferta de dies. I és que els casals d’estiu estaran en funcionament des del 25 de juny a l’1 d’agost. Les inscripcions es poden fer per setmanes, al preu de 45 euros, llevat de la setmana del 25 al 27 de juny, que té un preu de 27 euros. L’horari serà de 9 del matí a 2 de la tarda. Es preveu presta servei d’acollida, de tres quarts de 8 a les 9 del matí, així com servei de menjador. Caldrà un mínim de 10 participants en cada escola per a que aquests serveis s’ofereixin. El preu serà de 2 euros per dia en el cas del d’acollida i de 7 euros per dia en el cas del menjador. Les excursions tenen un preu a part.

Marta Girona subratlla que hi ha la possibilitat de triar més setmanes de Casal d’Estiu aquest any i ens recorda que enguany l’eix d’animació està dedicat al Petit Príncep, el conte clàssic de Saint-Exupéry.(àudio)

Les inscripcions als casals d’estiu d’Olèrdola es poden fer al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, els dilluns i dimecres, de 5 de la tarda a 8 del vespre, i al Centre Cívic La Xarxa de Moja, en el mateix horari, els dimarts i dijous. També es pot lliurar la documentació a les oficies del Consell Esportiu de l’Alt Penedès, al pavelló Nou de Vilafranca.

Una altra novetat anunciada és la posada en marxa d’un Casal Jove per a nois i noies de 1r a 4t d’ESO. El requisit és que hi hagi un mínim de 15 joves fixes inscrits per setmana. (àudio)

Des del Consell Esportiu de l’Alt Penedès es subratlla que es posen en marxa dos casals d’estiu a Olèrdola però des de l’aplicació d’un sol projecte educatiu. Les activitats seran les mateixes i els dos casals compartiran durant la setmana activitats com excursions i piscina.

El dilluns 9 de juny, a les 8 del vespre, s’ha convocat una reunió informativa al local Rossend Montané de Sant Miquel. Per qualsevol consulta es pot trucar al telèfon 93 817 37 36 o bé enviar un mail a l’adreça mgirona@jespe.org

Escolta l'entrevista a Marta Girona, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Pots descarregar-te el full d'inscripció, clicant aquí

Document Actions