Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns s'obren les preinscripcions pel segon cicle d'infantil, primària i secundària obligatòria

A Olèrdola l’oferta de P3 es fixa en 20 places a l’escola Circell i en 12 a l’escola Rossend Montané
Aula de 2n de l'escola Rossend Montané
Aula de 2n de l'escola Rossend Montané

divendres 08 març 2013

 

Des de dilluns 11 i fins divendres 22 de març restarà obert el termini de preinscripcions al segon cicle  d’educació infantil, primària i secundària obligatòria pel curs 2013/2014. És un període que han de tenir ben present les famílies que tinguin infants que compleixen 3 anys aquest 2013 i volen que el curs que ve els seus fills facin P3. També en aquest període es fa la preinscripció a primer curs d’ESO.preinscripci2.jpg

A Olèrdola, l’oferta de places de P3 es restringeix a l’expectativa demogràfica del municipi. A l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta això ha significat ofertar per aquesta preinscripció 12 places. La directora de l’escola, Àngels Agramunt, explicava que el Departament d’Ensenyament ha fixat aquesta oferta perquè calcula que s’adapta a la demanda provinent de Sant Pere Molanta i Can Trabal. Si calgués més places per atendre demandes del municipi, la ratio s’ampliaria. (àudio)

Les famílies dels infants de l’escola bressol municipal El Pàmpol que aquest any compleixen 3 anys ja han estat informades per carta dels detalls de la preinscripció. Les famílies poden concertar visita a l’escola per conèixer les instal·lacions i el projecte educatiu.(àudio)

Seguint aquest criteri de limitar l’oferta de places als infants empadronats al municipi,  a l’escola Circell de Moja el departament ha establert inicialment un grup de P3 de 20 places pel proper curs. Mercè García, directora de l’escola, també precisa que la xifra s’ampliaria si fos necessari per atendre sol·licituds de veïns de Moja i Daltmar.(àudio)

A la resta de cursos no s’oferten places vacants perquè l’escola Circell està considerada oficialment com a escola d’una línea, per bé que en la pràctica tots els cursos estan desdoblats llevat de P3. Si fos necessari, també es garanteix l’escolarització al centre d’infants que passin a tenir la seva residència al municipi.(àudio)

Durant aquests darrers dies l’escola ja ha rebut les visites de famílies que, abans de formalitzar la preinscripció, desitgen conèixer les instal·lacions del centre. Les visites es poden concertar trucant al telèfon 93 817 14 52.

Totes les famílies que hagin de fer la preinscripció es poden dirigir al centre educatiu sol·licitat com a primera opció. També es pot consultar el web de la Generalitat, on hi ha informació detallada sobre tot el procés fins a la formalització de la matrícula.

Escolta les entrevistes a Àngels Agramunt i Mercè García, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions