Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimarts 1 d'agost hi ha ple de l’Ajuntament d’Olèrdola

A les 19.30h i es podrà seguir en directe a través del servei de videoacta(per pc, no per mòbil). Es preveu aprovar una modificació de pressupost de 114.000 € per millorar serveis

dijous 27 juliol 2023

 

Per dimarts 1 d’agost, a les 19:30h, s’ha convocat el primer ple ordinari d’aquest mandat. Un dels punts destacats de l’ordre del dia és la previsió d’aprovar-se una modificació de pressupost de prop de 114.000€ per a millorar serveis municipals. Abans, el ple haurà procedit a l’aprovació del compte general  de l’anualitat del 2022. Un altre dels punts inclosos en l’ordre del dia és la modificació del contracte de concessió de les escoles bressol per a l’obertura d’una aula i la contractació d’un suport addicional.

En el ple d’aquest dimarts 1 d'agost també es preveu ratificar la primera pròrroga del contracte del servei de neteja, manteniment i conservació de zones verdes, parcs, arbrat i jardineries públiques. La sessió també inclou en l’ordre del dia l’aprovació de les dues festes locals del municipi per a l’any 2024. El ple finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les regidories i el torn de precs i preguntes.

El ple es podrà seguir en directe a través de PC connectant-se al servei de videoacta.

Document Actions