Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimarts “La Cassoleta de Sant Jaume” organitza al Local Nou de Moja una castanyada per infants

Hi haurà berenar i un taller amb “jumping clay”, material que combina les propietats de la plastilina i l’argila
Les inscripcions es poden fer fins dilluns
Les inscripcions es poden fer fins dilluns

dijous 25 octubre 2012

  

“La Cassoleta de Sant Jaume”, el bar-restaurant del Local Nou de Moja, obria aquest juliol les seves portes amb la voluntat d’oferir un servei als veïns que també inclogués l’organització d’activitats lúdiques i culturals. Aprofitant la Castanyada, pel proper dimarts 30 d’octubre preparen una festa i taller adreçada als infants. A partir de les 5 oferiran un berenar amb coca, xocolata desfeta, sucs i castanyes, per després passar a fer un taller amb el material “jumping clay”, que combina les propietats de la plastilina amb les de l’argila com a material molt apte per a realitzar manualitats. Amb el guiatge d’un monitor, els infants que hi participin podran elaborar un magnètic de nevera en forma de castanya.

Eva Sió, de “La Cassoleta de Sant Jaume”, explicava que en funció de la inscripció l’activitat es faria al mateix restaurant o bé a la sala polivalent del Local Nou. (àudio)

Les places són limitades i tenen un preu de 6 euros. Per Eva Sió, la proposta és una molt bona manera de començar a celebrar la Castanyada.(àudio)

Després d’aquesta primera experiència, des de “La Cassoleta de Sant Jaume” es plantegen organitzar noves activitats, sense descartar la programació de tallers amb “jumping clay” durant els matins per a gent gran. Per desembre també es plantegen fer tres tallers per a elaborar motius nadalencs. (àudio)

Les inscripcions per participar en aquesta festa i taller es tanquen el dilluns que ve. Per fer les inscripcions les persones interessades poden anar a la mateixa “Cassoleta de Sant Jaume”, trucar al telèfon 93 249 10 80 o bé enviar un mail a l’adreça grastronomiacasa@gmail.com

 

Document Actions