Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimarts a les 19:30h hi ha ple extraordinari a l’Ajuntament d’Olèrdola

Preveu aprovar una modificació del POUM que permet donar llum verda al projecte d’urbanització de Daltmar i es donarà compte de la renúncia de Jordi Gómez

divendres 22 setembre 2023

La modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) en l’àmbit de Daltmar és un dels punts més destacats que inclou l’ordre del dia de la sessió extraordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola que s’ha convocat per al dimarts de la setmana que ve, 26 de setembre, a les 19.30h. Aquesta aprovació és un requisit necessari per a poder-se aprovar el projecte d’urbanització de Daltmar. En l`àmbit urbanístic el ple de dimarts també preveu aprovar una altra modificació puntual del POUM en l’àmbit del sector sud-18 i terrenys annexos.

Durant la sessió també es preveu donar compte de la renúncia de Jordi Gómez com a regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola. El ple també tractarà una modificació de l’acord de constitució de la Comissió Informativa de ple, un recurs de reposició presentat contra l’acord de constitució dels grups municipals, així com una modificació de pressupost.

El ple es podrà seguir en directe a través del portal de videoactes de l’Ajuntament

Document Actions