Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimarts començarà el Campus d’estiu del Judo Olèrdola

La programació es basa en oferir als infants activitats esportives ben variades durant 5 setmanes

dijous 20 juny 2013

Durant cinc setmanes, del 25 de juny al 26 de juliol, el Judo Olèrdola organitza un Campus d’estiu adreçat a infants de 3 a 12 anys. El Campus es realitzarà a les instal·lacions de l’escola Circell de Moja i la seva programació inclou activitats esportives ben variades, tal i com explicava una de les monitores, la Montse Flix.(àudio)

Entre les activitats que el Campus inclou hi ha iniciació al judo, defensa personal, futbol, bàsquet, vòlei, handbol, jocs de guerra d’aigua, manualitats i repàs. El Club Judo Olèrdola organitza aquesta activitats, però no serà campus només de judo, tal i com subratlla Montse Flix.(àudio)

Les inscripcions es poden fer per setmanes. Si s’opta per fer tot el campus, té un preu de 175 euros pels socis del club i de 195 pels no socis. Una setmana té un import de 50 euros pels socis i de 65 pels no socis. L’horari és de 8 del matí a les 5 de la tarda. Qui vulgui fer ús del servei de menjador, caldrà que es porti l’àpat de casa.

Les inscripcions no van a molt bon ritme fins ara, tal i com s’està detectant en la majoria d’activitats d’estiu programades. Des de l’organització, però, s’espera que aquests propers dies s’acabin formalitzant més sol·licituds. Per a rebre informació, les persones interessades poden passar pel Local Nou de Moja.(àudio)

El Judo Olèrdola, d’altra banda, també ha ofert la possibilitats a infants i joves de provar la pràctica de l’esport del judo, de manera gratuïta, des del passat 10 de juny i fins aquest dimecres.

Escolta l'entrevista a Montse Flix, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions