Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimarts comencen les sessions guiades pels espais lúdics i de salut d’Olèrdola

La primera sessió s’ha programat a Can Trabal, de 10:30 a 11:30. Dimarts 23 a Sant Pere i dimecres 24 a Moja

divendres 12 maig 2017

Dimarts de la setmana que ve, 16 de maig, en horari de 10:30  a 11.30,  s’ha programat a Can Trabal la primera de les tres sessions guiades que es realitzaran aquest mes de maig pels espais lúdics –circuits de salut d’Olèrdola. Aquestes sessions, adreçades a la gent gran,  les organitza l’Ajuntament d’Olèrdola i coincideixen amb l’horari de gimnàstica per a gent gran.

La segona de les sessions es farà el dimarts 23 de maig, a Sant Pere Molanta. La tercera i darrera sessió pels espais lúdics-circuits de salut a Olèrdola s’ha programat el proper dimecres 24 de maig  a Moja. També coincidirà amb l’horari de gimnàstica per a gent gran, que en aquest cas és d’11 a 12 del matí. Des del Casal d’Avis els participants es desplaçaran fins a la plaça Olèrdola, on hi ha instal·lat el circuit de salut.

Les sessions són guiades pel professor de gimnàstica per a gent gran, permetent així el màxim d’aprofitament i l’ús correcte d’aquests espais lúdics

Els espais lúdics i de salut consten  de jocs que poden ser utilitzats en qualsevol hora del dia per tal de fer exercici físic de manteniment i estan pensats especialment per a les persones grans.

Document Actions