Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimarts el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola preveu aprovar el Reglament de prestacions socials

La sessió és de caràcter ordinari i s’ha convocat dimarts 29 de març a les 20:00h

dijous 24 març 2016

L’aprovació del Reglament municipal de l’Ajuntament d’Olèrdola de prestacions econòmiques de caràcter social és un dels punts més destacats dels inclosos en l’ordre del dia del proper ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, convocat en sessió ordinària dimarts 29 de març a les 8 del vespre.

El reglament té l’objecte de regular les prestacions, tant econòmiques com materials, que  destina l’Ajuntament d’Olèrdola a l’atenció de les necessitats socials, així com el seu procediment de concessió. Altres punts que es preveuen tractar són l’aprovació de la massa salarial del personal laboral per a l’anualitat 2016, així com inadmetre a tràmit un recurs extraordinari presentat per revisar la imposició de contribucions especials per l’urbanització del carrer Major de Sant Miquel.

Vuit dels 21 punts de l’ordre del dia suposen donar compte de l’acció del govern municipal, en la majoria dels casos Decrets d’Alcaldia produïts els darrers mesos. En l’apartat de mocions són fins a 7 les propostes que es traslladen al ple. ApO en proposa una de suport al manifest en defensa de l’escola pública als municipis. CiU proposa l’adhesió  al pacte de Berà, mentre que ERC encapçala cinc mocions: una de suport a les mobilitzacions contra el Pla hidrològic de l’Ebre; una altra recolzant l’exalcalde de Santa Fe del Penedès, Marcel Surià; així com textos perquè el ple rebutgi la monarquia espanyola,  doni suport a les entitats del tercer sector social i es posicioni en contra de l’acord entre la Unió Europea i Turquia per fer front a la crisi dels refugiats.

Com és habitual el ple finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les diferents regidories i el torn de precs i preguntes.

Document Actions