Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimarts el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola preveu aprovar modificacions en ordenances fiscals

Una de les novetats proposades és un preu públic pels espectacles que organitzi l’Ajuntament en equipaments municipals

dijous 22 març 2018

El proper dimarts 27 de març, a les 19:30h, s’ha convocat sessió ordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola. El gruix de la part dispositiva del plenari està dedicat a propostes d’acord per a modificar ordenances fiscals, tractant-se fins a quatre canvis en el seu articulat. Una de les modificacions  es preveu introduir en l’ordenança reguladora dels preu públic per a la prestació de serveis de caràcter lúdic, cultural, esportiu, d’entreteniment i similars, amb l’establiment com a novetat dels preus públics en espectacles que organitzi l’Ajuntament en equipaments municipals.

Altres ordenances que es preveuen modificar són les relatives a la taxa per parades, barraques, casetes de venda, espectacles o atraccions situats en terrenys d’ús públic, així com indústries del carrer, ambulants i rodatge cinematogràfic.

També es porta al ple una modificació de l’ordenança fiscal que regula la taxa per ocupació de terrenys d’ús públic amb taules i cadires amb finalitat lucrativa.

Finalment, la quarta ordenança que es preveu modificar en el ple de dimarts és la taxa per l’ocupació de domini públic amb mercaderies, materials de construcció, runes, tanques, puntals, estintols, bastides, cartelleres publicitàries i altres instal·lacions.

Altres punts que tractarà el ple són la rectificació de l’inventari de béns i drets de la corporació, així com donar compte de decrets d’alcaldia i de la liquidació del pressupost de l’any 2017.

En l’apartat de mocions, ERC i ApO proposen un text per recuperar el poder adquisitiu de les pensions. Una altra moció, presentada per ERC, expressa el malestar pel nomenament de la jutgessa del TEDH.

Com és habitual, el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les diferents regidories i amb el torn de precs i preguntes.

Document Actions