Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimarts hi ha ple de l’Ajuntament d’Olèrdola

A les 19.30h. Preveu aprovar l’avantprojecte d’ordenança que regularà l'abastament i els usos de l’aigua en període de sequera

dijous 28 març 2024

L’aprovació inicial de l’avantprojecte de l’ordenança que ha de regular l’abastament i usos de l’aigua en situació de sequera és un dels punts destacats inclosos en l’ordre del dia de la propera sessió de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, convocada per dimarts 2 d’abril a les 19.30h. Altres punts rellevants que es tractaran en la sessió són les modificacions puntuals del POUM per a l’ampliació del polígon de Sant Pere Molanta i en l’àmbit del PAU-5 de Daltmar.

El ple de dimarts també preveu aprovar l’increment retributiu addicional del 0’5% pels empleats de l’Ajuntament, d’acord amb el que estableix l’estat. Un altre dels acords previstos és una modificació del pressupost, per valor d’un milió d’euros, finançats amb romanent de tresoreria.

En l’apartat de mocions, segons s’assenyala en la convocatòria, tots els grups presenten el text d’adhesió al “Manifest del Dia Internacional de les Dones”. Els tres grups que comparteixen el govern(ERC, IO i PSC) traslladen al plenari una moció de suport a la pagesia. I IO i PSC presenten una moció “Per un desplegament just i proporcionat dels Mossos d’Esquadra al Penedès”.

Com és habitual en una sessió ordinària, el ple finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les regidories i el torn de precs i preguntes.

El ple es podrà seguir en directe a través del portal de videoactes

Document Actions