Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimarts reobre amb nova direcció el Bar-Restaurant El Conill de Sant Miquel d’Olèrdola

Marta Pérez i Valentí Tarrés, veïns de Sant Miquel, estan al capdavant del nou projecte. Dilluns a les 19.00 h convoquen una festa d’inauguració
Marta Pérez, aquest divendres al bar-restaurant El Conill
Marta Pérez, aquest divendres al bar-restaurant El Conill

divendres 21 maig 2021

 Sovint s’assenyala que el dinamisme d’un poble es pot mesurar pels establiments que té actius. Si aquest termòmetre s’accepta com a criteri de vitalitat, es pot afirmar que a partir de la setmana que ve el poble de Sant Miquel d’Olèrdola estarà més viu. O recuperarà vida. I és que l’històric bar-restaurant El Conill reobre portes, amb nova direcció,  després d’estar tancat des del passat mes d’agost.

Al capdavant del nou projecte hi trobem una parella provinent de Sabadell, veïns de Sant Miquel d’Olèrdola des de fa 3 anys. Són la Marta Pérez i el Valentí Tarrés, que han assumit aquest repte després d’estudiar-s’ho molt i de valorar-ne en detall la seva viabilitat.

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Marta Pérez explica que la idea va anar prenent cos després de valorar en els seus passejos pel poble que era “una llàstima” que una masia emblemàtica com la Casa del Conill estigués tancada. La Marta té una empresa tèxtil a Sabadell i compta amb experiència en gestió empresarial, però aquesta és la seva primera immersió en el sector de la restauració. Tal i com ella indicava, aquests darrers mesos ha constatat que “hi havia moltes ganes” de que reobrís El Conill.(àudio)

Per celebrar la reobertura convoquen una festa d’inauguració el dilluns, de 19.00 a 21.00h. A partir de dimarts ja obriran amb el seu horari habitual: a partir de les 7.30 h i  fins a quarts de set de la tarda. Les nits de divendres i dissabtes també oferiran servei de sopars. La proposta és oferir cuina catalana casolana, familiar, amb esmorzars de forquilla, un menú diari i un menú de cap de setmana, a banda de la carta de plats. (àudio)

L’estructura de la Masia que acull el restaurant  no l’han variat ni la seva distribució d’espais. Les tasques de preparació aquestes darreres setmanes fins a la reobertura s’han centrat en el sanejament i la neteja. Una de les característiques del local és que té estances separades i això permet servir àpats a grups diferents en espais independents que estan ben comunicats amb l’exterior. Marta Pérez entén que això va molt bé en el context actual i assenyalava que preveuen tenir d’inici una capacitat per a 50 persones.(àudio)

La Marta es mostra convençuda de que ara “és un bon moment” per reobrir El Conill perquè entre la població es detecten moltes ganes de sortir. En el seu cas, a més, no hi ha afectació pel tancament ocasionat per la Covid perquè inicien de nou el negoci.

L’equip del Conill el formen 5 persones.  A més de Marta Pérez com a responsable de la gestió, hi ha un xef, un ajudant i 2 cambrers.

Escolta l’entrevista a Marta Pérez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions