Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimarts reobre la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia

Fins el 28 de juny l’entrada serà gratuïta

divendres 29 maig 2020

 

D’acord amb les previsions del Pla de desconfinament de monuments, jaciments i equipaments patrimonials, elaborat per la Direcció general del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i aprovat pel Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (Procicat), el dia 2 de juny obriran de nou les portes al públic els museus i jaciments d’Empúries, Ullastret i Olèrdola, seus del Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC). Posteriorment, el dia 4 de juny, ho farà també la seu del museu a Girona, ubicada a l’antic monestir de Sant Pere de Galligants.  

Per tal de garantir una visita confortable i segura, els serveis i instal·lacions del museu s’han adaptat a les directrius i recomanacions establertes per les autoritats sanitàries i culturals del país. Amb aquest objectiu, s’han modificat també els protocols d’atenció al públic i s’han incrementat les mesures de neteja i desinfecció dels equipaments.

El Departament de Cultura convida a visitar les seus del MAC a Empúries, Sant Pere de Galligants a Girona, Olèrdola i Ullastret. Una campanya promocional oferirà entrada gratuïta fins al 28 de juny. Així, les diverses seus del MAC tornaran a posar a l’abast de tothom que ho desitgi alguns dels jaciments i col·leccions arqueològiques més importants del país:

La voluntat del Museu es treballar per reprendre la programació de visites guiades presencials, molt probablement després de l’estiu. De moment, qui ho desitgi, té a la seva disposició el material audiovisual que es troba a la seva web

Document Actions