Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocat per dimarts ple a l’Ajuntament d’Olèrdola

La sessió començarà a les 19:30h i inclou una modificació de pressupost per a la reforma del nucli antic de Sant Miquel

dijous 21 setembre 2017

 

Dimarts de la setmana que ve, 26 de setembre, s’ha convocat a les 19:30h sessió ordinària de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola. En l’ordre del  dia hi figuren 2 punts dedicats a modificacions del pressupost d’aquest 2017. Com ha avançat l'alcalde, Lucas Ramírez, una de les modificacions té el propòsit d'agrupar la partida d'inversió per a poder reformar el nucli antic de Sant Miquel. També es contempla una modificació de la Relació de Llocs de Treball de l’Ajuntament i aprovar l’aplicació de la llei de pressupostos de l’estat per a les retribucions del personal de l’Ajuntament.

En el plenari es presenten fins a 4 mocions. Una dedicada a donar suport a la declaració “La Granada diu prou”. Una altra moció que es preveu aprovar té el propòsit de rebutjar els atemptats terroristes i reconèixer la tasca dels cossos policials i d’emergències. També es trasllada al ple una moció per restaurar la legalitat en la sol·licitud d’incineració de residus i fangs a Uniland, així com una altra moció instant a Foment a millorar els encreuaments de la n340 al seu pas per Subirats.

Com és habitual en una sessió de caràcter ordinari, el ple finalitzarà amb el torn d’informacions de les diferents regidories i l’apartat de precs i preguntes.

Document Actions